Werkwijze

Hoe verlopen ons luchthaven- en ziekenvervoer?

Als je te weten wil komen hoe ons luchthaven– en ziekenvervoer verlopen, raden we je aan om deze pagina door te nemen. We doen altijd ons uiterste best om je een vlekkeloze rit te garanderen. Op een persoonlijke en discrete manier stellen we je behoeften centraal. Daarnaast besteden we aandacht aan ons wagenpark, zodat elke passagier een aangename reis ervaart.

Een rit aanvragen, kan eenvoudig via mail. Gelieve ons het aantal personen, de bestemming en de datum mee te geven, net als speciale vereisten (bv. extra bagage of een kinderstoel). We werken dan een aangepaste prijs voor je uit.

Je veilig naar de luchthaven of het ziekenhuis laten brengen?

Vraag dan vandaag nog je rit aan!

De prijzen van ons taxivervoer

De prijzen van ons taxivervoer verschillen van rit tot rit. Je kan ervoor opteren om vooraf te betalen of ter plekke in onze taxi. In het laatste geval kan je met cash, Payconiq of via een overschrijving afrekenen. Wie zijn of haar rit wil annuleren, dient met de volgende toeslagen rekening te houden:

Onze chauffeurs behouden zich te allen tijde het recht een rit te weigeren, bijvoorbeeld als een passagier dronken blijkt te zijn. We zijn dan genoodzaakt om een boete aan te rekenen bovenop de kosten van de taxirit zelf.

Een veilig taxivervoer als prioriteit

De veiligheid van onze klanten en onze medewerkers komt bij ons op één. Onze chauffeurs behouden zich daarom te allen tijde het recht een rit te weigeren, bijvoorbeeld als een passagier dronken blijkt te zijn, agressief is of ontoelaatbaar gedrag vertoont. Zulke zaken zijn je eigen verantwoordelijkheid. 

We zijn dan genoodzaakt om een boete aan te rekenen bovenop de kosten van de taxirit zelf. Bij moedwillige of onbedoelde schade/vervuiling aan een van onze wagens, tot slot, dien jij, je ouder of je voogd de reparatiekosten volledig te vergoeden.