Luchthavenvervoer

Vervoer naar een luchthaven nodig?

Wie vervoer naar een luchthaven nodig heeft, kan op Santhie Vervoer vertrouwen. In België doen we alle grote luchthavens aan, waaronder Zaventem, Charleroi en Oostende.

We begeven ons evengoed naar luchthavens in onze buurlanden Nederland, Frankrijk en Duitsland. Eigen aan onze aanpak is dat we je aan de kiss-and-ridezone afzetten en weer ophalen. Zo kan je in alle rust je bagage in- en uitladen.

Je veilig naar de luchthaven of het ziekenhuis laten brengen?

Vraag dan vandaag nog je rit aan!

Luchthavenvervoer in alle comfort

Wij staan garant voor luchthavenvervoer in alle comfort. Met onze minibus kunnen we tot wel acht personen vervoeren, oftewel vijf reizigers en één rolstoelpatiënt. Meer informatie over onze beschikbare wagens vind je op de pagina ‘Wagenpark’.

De prijs van ons luchthavenvervoer

Om je alvast een idee van onze tarieven te geven, zetten we hieronder enkele standaardprijzen op een rij. Let er wel op dat onderstaande prijzen enkel als richtlijn bedoeld zijn en kunnen variëren naargelang je bestemming.

Route
Aantal reizigers
Prijs
Oudenaarde – Zaventem
Drie personen
Vanaf vier personen
Eén adres: € 95,40
Enkele rit: € 100,70
Oudenaarde – Zaventem
Drie personen
Vanaf vier personen
Eén adres (heen & terug): € 185,10
Heen & terug: € 195,35
Zingem – Zaventem
Drie personen
Vanaf vier personen
Eén adres: € 90,10
Enkele rit: € 95,40
Zingem – Zaventem
Drie personen
Vanaf vier personen
Eén adres (heen & terug): € 174,79
Heen & terug: € 185,10
Gavere – Zaventem
Drie personen
Vanaf vier personen
Eén adres: € 84,80
Enkele rit: € 90,10
Gavere – Zaventem
Drie personen
Vanaf vier personen
Eén adres (heen & terug): € 164,50
Heen & terug: € 174,79

Praktische informatie over toeslagen

Na je landing wachten we je gratis op gedurende 30 minuten. Daarna rekenen we een toeslag aan van € 25,00/uur bovenop het eventueel afgesproken bedrag. Mocht je vroeger dan gepland landen, kan het gebeuren dat onze chauffeur niet onmiddellijk ter plaatse is. Ook in het geval van file of een ongeluk onderweg komen we er zo snel mogelijk aan. Gelieve daarmee rekening te houden.

Specifiek voor nachtritten vragen we een supplement van € 15,00. Op zon- en feestdagen betaal je dan weer standaard € 20,00 extra. Over ons annulatiebeleid kan je meer lezen op de pagina ‘Werkwijze’.

Belangrijk om nog mee te geven, is dat bovenstaande prijzen niet gelden als je extra bagage wil meenemen of andere wensen hebt (bv. een kinderstoel). Een tweede ophaaladres kost bij ons minstens € 10,00 per adres (minstens € 17,50 voor een heen-en-terugrit).

Gelieve al je voorkeuren bij je aanvraag aan ons door te geven, zodat wij er rekening mee kunnen houden en een correcte prijs kunnen opstellen. Aarzel niet om ons te contacteren bij verdere vragen.